03 de setembre 2010

L'Escola d'Adults de Súria facilita l'accés als cicles de grau mitjà

Oferirà a partir de l'octubre un curs de preparació a les proves d’accés

L'Escola de Formació d'Adults de Súria, de titularitat municipal, oferirà a partir de l'octubre vinent un curs de preparació a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà. El curs s'adreça a persones sense graduat en ESO que vulguin estudiar formació professional (FP) o estiguin interessades en acreditar la seva experiència laboral.

La iniciativa forma part d'un programa de mesures formatives impulsades per l'àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona per lluitar contra la crisi econòmica. El programa es porta a terme a 21 municipis, amb l'objectiu de promoure la formació i la professionalització per tal de fer front a la situació actual. En el desenvolupament del curs a Súria participen les àrees municipals d'Educació, Serveis Socials, Promoció Econòmica i Joventut, i l'institut Mig Món.

El termini d'inscripcions romandrà obert fins el proper 24 de setembre. Els interessats s'hauran d'adreçar a l'Escola d'Adults (carrer d'Ernest Solvay, 15, primera planta), en els següents horaris: dilluns, dimecres i divendres, d'11.00 a 13.00 h., i dimarts i dijous, de 17.00 a 18.00 h. Caldra presentar el DNI (original i fotocòpia) i pagar un preu públic de 50 euros. El proper 14 de setembre (dimarts), a les 19.00 h., tindrà lloc a l'Escola d'Adults una sessió informativa sobre el curs.

El curs s'adreça a persones de més de 16 anys, ja siguin treballadors en actiu o aturats, que es vulguin presentar a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà, ja sigui per cursar posteriorment estudis de FP o per complementar el procés d'acreditació de competències professionals.

El curs tindrà una durada de 330 hores lectives i es desenvoluparà fins l'abril de l'any vinent. El temari constarà de classes de català, castellà, llengua estrangera, ciències socials, matemàtiques, tecnologia, ciències naturals i educació visual i plàstica. Les classes tindran lloc de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 h.

L'Escola d'Adults obre el període de matriculacions per al curs 2010-11
L'Escola de Formació d'Adults ha obert el termini de matriculacions per al curs 2010-11, que es podran realitzar fins el proper 24 de setembre. Les classes es desenvoluparan entre octubre i juny vinents, de dilluns a divendres.

L'oferta formativa d'aquest nou curs inclourà classes d'alfabetització, neolectors, català, cursos per a persones nouvingudes i ampliació de coneixements, a més de tallers d'informàtica i arts plàstiques. Tots els ensenyaments estan reforçats amb suport informàtic.

Per a informació i inscripcions, els interessats s'hauran d'adreçar a l'Escola d'Adults (carrer d'Ernest Solvay, 15, primera planta), en el següent horari: dilluns, dimecres i divendres, d'11.00 a 13.00 h., i dimarts i dijous, de 17.00 a 18.00 h.

Les matrícules tenen caràcter gratuït. El pagament dels cursos serà trimestral, amb reduccions de quotes a majors de 65 anys i famílies nombroses.

Arxiu del blog