07 de setembre 2010

Vuit de deu bagencs entren a la llista de Solidaritat Catalana

La manresana M. Dolors Puertas és la bagenca més ben posicionada a l'ocupar el lloc 13è de la llista de la demarcació de Barcelona.
Després de les eleccions primàries que Solidaritat Catalana per la Independència (SCI) va dur a terme dissabte, el Bages tindrà una forta representació a la llista de la circumscripció de Barcelona.

La bagenca més votada a les primàries va ser la manresana M. Dolors Puertas, que va quedar al lloc 13è. Puertas (exmilitant d'ERC) és enginyera tècnica de mines i actualment treballa de professora a l'Institut de Navarcles, on és directora des de fa sis anys. S'havia presentat a les eleccions integrada en la candidatura d'equip Solidaris Multidisciplinaris. El segon bagenc més votat, Robert Ara (que va quedar al lloc 21è), formava part de la mateixa candidatura. Robert Ara té una llarga trajectòria política, que va començar el 1978 al PSAN, va continuar dins ERC (regidor a Sant Fruitós, membre del consell comarcal i nacional...) i Reagrupament, abans d'adherir-se a Solidaritat Catalana per la Independència.

A continuació, formaran part també de la candidatura de Barcelona la surienca Mercè Feliu (representant del Bages a la candidatura d'equip de les comarques centrals) i els santpedorencs Josep Boladeras i M. Carme Arnó (procedents del Partit Republicà Català). Cap al capdavall de la llista, hi trobem els tres membres de la candidatura d'equip Joves per la Independència: la callussenca Queralt Badia i els manresans Oriol Ges i Arnau Padró.

En total, doncs, han sortit escollits per anar a la llista de SCI a Barcelona vuit bagencs dels deu que s'hi havien presentat.

Les eleccions primàries de Solidaritat Catalana es van dur a terme dissabte en sis seus electorals repartides pel Principat. Hi van participar 3.143 adherits d'un total de 6.190 (un 50,8%). Al Bages, el nombre d'adherits supera el centenar.

Des del nostre punt de vista la formació de Laporta, fragmentarà encara mès la castigada Esquerra Republicana..., com més serem més riurem..., o divide i venceras...

Arxiu del blog