13 de setembre 2010

PAPERS MULLATS?

Plànol d'àmbit d'actuació. Cliqueu a sobre



L' Edifici de la caserna reformat en centre ocupacional, li falta complir amb els requisits signats per l'urbanització de l'entorn del centre, entre l'Ajuntament de Súria i el promotor de l'obra.

Esperem que molt aviat puguem gaudir -els suriencs- de l’ urbanització de tot el àmbit que equival a 1.077 ,50 m2, amb un cost de 75.875,66€ a pagar pel promotor.

Bàsicament falta l’ urbanització del costat nord, que és el que toca a la carretera que es planteja una vorera de 2 metres d’amplada i que esta al voltant de l’edifici, feta amb acabat de formigó raspallat. Connectant al costat oest amb el vial de reg asfàltic i a l‘est amb la vorera de panot.

I també falta el costat oest, amb la creació d’un vial de tot-u amb recobriment de reg asfàltic de 1,5 m d’amplada resseguint la carretera des del Carrer Girona. Aquest camí segons el document signat, diu que es bifurcarà uns metres abans el límit de la U.A per seguir la carretera per un costat (canviant el material) i per l’altre costat, formant una escala que connecta amb l’extrem de la vorera de panot de nova creació.

Quan es va signar el document, el nostre grup va aportar la idea de connectar el nou centre ocupacional amb la resta del poble, per això era important obrir una vorera que resseguis tota la carretera, amb la cessió de terreny per part del nou propietari amb lliure accés – actualment ballat- a tota la gent que viu al barri Santa Maria amb una vorera ampla de dos metres.

Esperem que els papers signats no passin a papers mullats. I molt aviat gaudim dels compromisos acordats.

Mireu al plànol tot l’àmbit d’actuació i de la vorera que ha de fer-se seguint la carretera.


1 comentari:

Anònim ha dit...

i per què no es denuncia?

Arxiu del blog