10 de setembre 2010

Parlem de Teatre

«Operació Bolquer» comença les funcions prèvies a Barcelona

La producció manresana arribarà a la capital del Bages el 17 de setembre


Operació Bolquer és el segon muntatge per adults de la manresana INPUT produccions. Promoció

Àlex Guix, Marialba Esquius, Magali Mestre i Carles Gilabert posaran per primer cop en escena l'espectacle amb públic a la Sala 2 del Club Capitol aquest vespre. El muntatge dirigit per Jordi del Rio farà prèvies a la sala barcelonina fins diumenge (cada vespre a les 22.30 h) i d'aquí a una setmana justa, el dimecres 15, farà la posada de llarg a la ciutat comtal.

Serà una estrena doble ja que dos dies després actuarà al Teatre Conservatori en doble sessió fruit de l'acord al què va arribar amb Manresana d'Equipaments Escènics. Les representacions a Manresa seran el divendres 17 i el dissabte 18 a les 21.30 h i, des de ja fa dies, es poden comprar entrades anticipades a les taquilles del Kursaal, a www.kursaal.cat i al telèfon 93 872 36 36.

"Operació Bolquer", escrita per Agustí Franch i Jordi del Rio, és el segon muntatge per a adults de la petita productora manresana INPUT Produccions. El seu primer espectacle, "Entre pocs i massa" va aterrar a Barcelona l'estiu del 2007 i va romandre en cartellera fins l'estiu de l'any següent.

La Mª Alba, estrena nova obra de Teatre i com a persona vinculada en mogudes teatrals surienques, sempre de forma desinteressada, en fem ressó.

No sabem si la vida és un teatre o el teatre la vida, però de totes maneres sempre esta bé posar teatre a les nostres vides i si és del bó, molt millor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

moltes gràcies per fer-ne ressò! és molt gratificant veure que la gent del teu poble et recolza! ens veiem! (al teatre o a fora)

Arxiu del blog