10 de gener 2011

Aprovació del projecte del Carrer Sant Salvador


Aquest mes de desembre es va aprovar definitivament el projecte d’Urbanització de la Carretera Sant Salvador , una vegada sotmès a exposició pública i a consulta entre els veïns més propers.

Durant el termini d’exposició l’Associació de veïns del Poble Vell van presentar una sola al·legació en la qual demanen la implantació de dues zones d’aparcament, una a la plaça de l’Oliver, on van reconsiderar l’augment de places d’aparcament, on se’n recol·locaran finalment tretze.

El projecte també obre la possibilitat d’ubicar-ne onze més a la Carretera de Sant Salvador, sempre que, en aquest segon cas, no suposi un increment del pressupost final previst.

En la reunió que es va portar a terme dins la sessió de participació ciutadana, el nostre grup va manifestar públicament que es podia desplaçar la zona arbrada als talussos i donar la possibilitat de poder ubicar-hi una zona d’aparcaments, buscant un equilibri entre la zona verda i d’esbarjo, sempre necessària, i la utilitat de tenir més aparcaments dins la zona.

El pressupost total de licitació se situa en 559.482,20 euros, sense IVA, el procés licitador del projecte s’iniciarà durant el mes de gener.

Des de el nostre punt de vista és molt important que les aportacions dels veïns es facin visibles en els projectes finals. Primer perquè són ells els que han de viure i gaudir en primera mà la zona, i en segon lloc, perquè el ciutadà veu que les seves necessitats són escoltades pels seus gestors.

Arxiu del blog