15 de gener 2011

ESCALFANT ELECCIONS

A quatre mesos vista de les eleccions municipals, la formació surienca SI que ha obtingut quatre parlamentaris en les recents eleccions autonòmiques, han fet una crida a gairebé tots els grups polítics suriencs, per intentar fer una formació d’entesa per treballar per Súria.

La proposta i la taula de diàleg ha estat marcat per la dificultat de poder encaixar les forces amb sigles amb els interessos propis de cada formació.

El lideratge, pressupost, endeutament municipal, el programa, el grup de treball, els interessos alhora de repartir les quotes de poder a Diputació i a Consell Comarcal, la participació ciutadana, els projectes a mig i llarg termini que beneficiïn al nostre poble amb el consens màxim de la població, han estat alguns dels temes que s’han tractat i que han marcat aquesta trobada.

S’ha obert les portes a possibles pactes i coalicions, però el resultat es veurà en aquests quatre mesos. La posta en escena es presenta interessant, i els ciutadans podran triar els seus representants entre: PSC, ERC, CIU, , IVC, SI, aIS , GPS, GIS i segurament PP. Nou formacions que es possible que estiguin dins el nostre paisatge electoral surienc.

La diversificació està servida i esperem que el resultat final sigui persones que tinguin ganes de fer les coses bé, amb il·lusió i entusiasme.

Arxiu del blog