04 de gener 2011

LA RÀDIO

Era l’octubre de 2009, que el nostre grup va presentar una Moció per retransmetre els plens a Ràdio Súria, i al mateix temps buscar persones que s’engresquessin a portar una mínima programació. La Moció va ser acceptada per tots els grups.

En el mes de febrer de 2010 es va preguntar pels contactes que s’havien fet, i la Regidora de Cultura va contestar que s’havien fet diferents contactes amb col·lectius i persones concretes, però que no es trobava a ningú disposat a portar a terme una petita programació.

En aquest ple de desembre hem tornat a demanar com està el tema, i a més vàrem fer el suggeriment que fos el periodista contractat per l’Ajuntament, tal com ens va informar un seguidor del nostre bloc, requisit indispensable que va demanar l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada alhora de contractar el periodista.

El grup de govern, va manifestar que primer havien de demanar-ho al contractat i en segon lloc no podia suposar cap despesa extra per fer aquesta activitat.

Segons el nostre punt de vista, retransmetre els plens municipals que es fan un cop al mes, no ha de suposar cap cost addicional al nostre Ajuntament.

Estaria molt bé, que es pogués impulsar des de l ‘institut com assignatura optativa fer un trimestre de Ràdio, com també una activitat molt interessant per les escoles de primària i també per l’escola d’adults.

Les instal·lacions de ràdio Súria, bé mereixen una amortització cultural com cal. També es pot implicar la Regidoria de joventut encarregada de dinamitzar noves activitats per a joves, així com el consell dels infants. Si entre tots féssim petites aportacions, de segur que Ràdio Súria podria obrir les seves portes.

Arxiu del blog