18 de gener 2011

IMPROVITZACIÓ

Imatge de setembre de 2008:

Imatges de març de 2010:

Imatges d'octubre de 2010:


Imatges de desembre de 2010:

Imatges d'avui (18 de gener de 2011):

El nou d’octubre de 2008 - ens preguntàvem en un article al nostre bloc- que volia dir aquella caseta d’obres que es va instal·lar al costat de l’escola Francesc Macià amb una annexa de balla mal col·locada plena de material d’obra. La veritat es que mai ens van saber donar una resposta raonable.

De la caseta hem vist i veiem que és una mena de bar ambulant que s’instal·la segons convingui. I de l’obra, s’ha anat comprant més material ampliant més la zona perimetral, que durant aquest anys ha evolucionat en diferents fases aquest terreny de l’ajuntament.

Un terreny per altra part prou valuós, com deixar-lo només per ubicar-hi obra, de manera mal endreçada amb el perill que la quitxalla s’hi faci mal.

Ara sembla que es vol fer una balla amb obra, sense tenir un projecte ni una justificació clara. No ens serveix que es necessita espai per poder guardar l’obra. D’espai en n’hi ha més que suficient a la Nau de Cal Agut, i si no és així alguna cosa es fa molt malament.

La brigada no pot ocupar tres dependències com són l’edifici de l’escorxador, la Nau de la Pobla i la Nau de Cal Agut.

Sense ordre ni concert el Regidor de Via pública s’ha apoderat d’un terreny municipal, amb l’excusa que, ara, no costa diners perquè tenen un pla ocupacional, que fa que la brigada disposi de tretze persones més.

I així, el tancat que no costa res, suposa una despesa d’uns vuit-cents euros en totxos, mil nou cents en la tanca perimetral i no sap quan en formigó. I no costa res en sous. Així ho va manifestar el Regidor de via pública en el passat ple.

Encara recordem en la inauguració del Camp de Futbol, com membres de la Junta rondinaven amb el resultat de les obres del bar, i ens van explicar que l’ajuntament els hi havia comunicat que es tenia que fer un projecte per ampliar-lo i que no es disposava de diners.

Ara, és el moment d’aprofitar la mà d’obra d’aquests professionals, per rentabilitzar en obres visibles i aprofitables per a Súria. Mentrestant els van entretenint tot passant l’estona, improvisant i hipotecant un terreny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un terreny tanmateix, destinat a aparcament d'ús públic gratuït per al ciutadans/es de la vila... I, d'altra banda, totalment necessari per als familiars de les escoles properes...
gràcies per les vostres aportacions.

Arxiu del blog