14 de juliol 2011

APUNTEU-VOS!!!

Si volem canviar les coses, cal moure’s, no si val queixar-nos i si ens conviden a participar, hem de participar!  

Molts de nosaltres creiem que l’estat del riu no és el mes adequat, que caldria netejar-lo i millorar-lo, fent una zona d’esbarjo  on tots  en podríem gaudir.

El Consell de medi ambient ens dona  aquesta oportunitat, nosaltres creiem que s’ha d’ aprofitar i començar a fer polítiques participatives reals, on els compromisos  passin a ser fets   i els ciutadans  trobin  útils  i importants les seves aportacions.

Esperem que el nou camí emprès ens deixi a tots satisfets! 

Súria inicia una nova etapa del Consell de Medi Ambient

L'ajuntament convida tota la ciutadania a participar-hi

L'Ajuntament de Súria convida tots els ciutadans i ciutadanes amb inquietuds ambientals a participar en la nova etapa del Consell de Medi Ambient, que s'iniciarà el proper mes de setembre. Les persones interessades podran comunicar-ho fins el proper 31 d'agost a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), als baixos de la Casa de la Vila, o enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça suria@suria.cat.

El Consell de Medi Ambient és un òrgan de participació i consulta sobre temes ambientals, format per membres de la corporació municipal, representants d'entitats i altres persones interessades.

En aquesta nova etapa del Consell, l'Ajuntament vol impulsar una nova metodologia de treball participativa i oberta a tota la ciutadania. Les persones que expressin el seu interès en formar part d'aquest organisme seran convocades a la seva propera reunió, que tindrà lloc el mateix mes de setembre.

El Consell de Medi Ambient està adscrit a l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, sota la responsabilitat del segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Participació, Miquel Caelles.

Arxiu del blog