13 de juliol 2011

L'acte central de l'aniversari va tenir la participació d'una setantena d'alumnes dels grups instrumentals i corals

L´escola de música de Súria celebra 30 anys amb musicals


Una de les actuacions va posar en escena un fragment de West Side Story
 MULTIMÈDIA
REDACCIÓSÚRIA
En plena celebració del seu trentè aniversari, l'escola municipal de música de Súria va organitzar divendres al vespre un espectacle d'actuacions que van omplir la plaça de Sant Joan en el marc dels actes de la festa major.
Amb el nom de Musicals, una setantena d'alumnes i professors del centre van interpretar diversos fragments d'alguns clàssics d'aquest gènere sota la direcció general de Joan Fons, mentre que la direcció coral va ser a càrrec de Montserrat Vinadé, i l'escenografia, de Xavier Mestres i Mireia Cirera. L'espectacle va tenir la música en directe d'uns 25 membres de la Big Band de la mateixa escola.
El públic va poder veure diversos fragments de clàssics tan populars com Chicago, Mar i Cel, Grease, Jesucrist Superstar, Cabaret, Moulin Rouge, West Side Story, o Cats, a càrrec dels diversos alumnes, des del nivell elemental, fins al nivell mitjà i la coral d'adults Sorissòns.
Durant l'acte, la regidora de Cultura, Ana Pérez, va destacar "l'alt nivell" assolit per l'escola, mentre que la directora del centre, Montserrat Casserras, va agrair la feina de totes les persones que van havien fet possible l'espectacle.

Arxiu del blog