02 de juliol 2011

Els Salats de Súria obren la rua de la Pride Barcelona 2011


Un pilar dels Salats mostren la bandera de l'arc de Sant Martí. Foto: Salats
Per segon any consecutiu, els Salats de Súria ha estat la colla convidada per la Pride Barcelona. Aquest any, a diferencia de l'any anterior, els Salats han inaugurat l'acte principal de la Festa i han aixecat castells a la cèntrica plaça Universitat.

Amb força puntualitat i amb un ambient força festiu a les 5 de la tarda els Salats de Súria i el conjunt de Batukada surienc, Batsuriak, situats al bell mig de plaça Universitat han muntat la primera pinya del que va ser una actuació tranqui-la. Després d'un pilar d'inici, els Salats van aixecar un tres de sis amb novetats al tronc. En segon castell, un lleuger quatre de sis, sempre pensant en el de un pis més i van finalitzar amb un tres de sis amb el pilar al mig. En ronda de pilar es va aixecar un pilar per sota on l'enxaneta va saber posar-se tot el públic a la butxaca, traient de dins de la camisa una bandera de l'arc de Sant Martí, molt aplaudida pel públic assistent. Després de l'actuació i de la lectura d'un manifest, va començar la rua que va contar amb la participació de Batsuriak juntament amb totes les carrosses que semblaven típiques de carnaval.

El proper diumenge els Salats actuen amb la colla revelació de la temporada, els Castellers de Sabadell, a Barberà del Vallès on la colla surienca vol tornar a repetir els castells de 7 i fer proves pensant amb la Festa Major de Súria.

Arxiu del blog