01 de setembre 2011

FELICITATS!!!

Francesc Sola venç en una prova de la Copa del Món, a Londres

REDACCIÓ MANRESA

El surienc Francesc Sola es va proclamar guanyador de la prova de la Copa del Món de paratriatló que es va celebrar a Londres, en la categoria Tri1, lesionats de les extremitats inferiors. Amb aquest títol, Sola es manté al més alt nivell en la seva segona temporada esportiva, en què ja s'ha procalmat campió europeu de paratriatló i estatal de duatló i es prepara ara per la final de la Copa, a Pequín.

En una prova marcada per la pluja i el fred, un total de 44 participants es van donar cita en el marc provilegiat del Hyde Park de Londres. Sola va demostrar des de l'inici la millora del darrer any en la natació, en acabar el tram segon i amb 13'38". Després de la primera transició, el surienc va incrementar encara més el ritme i va eixamplar les diferències respecte els màxims rivals de la seva categoria, l'anglès James Goddard i el canadenc Pierre Ouellet.
Tot i l'avantatge, Sola va partir la pluja en el tercer sector, en la cadira d'atletisme, quan per culpa de l'aigua les rodes no traccionaven correctament i va haver d'emplaar-se a fons per mantenir el primer lloc. Al final, però, victòria molt treballada de Sola amb 1h 14', seguit per Goddarrd (1h 17'41") i de Ouellet (1h 23' 49").

Sola, que té el suport de la Bruixa d'Or i el Cube Fitness Club, afrontarà ara la final de la Copa del Món, que es disputarà a Pequín, el proper 9 de setembre. L'objectiu és clar, superar el tercer lloc que va aconseguir l'any passat, en l'última prova mundial, que en aquella ocasió es va disputar a Budapest.