07 de setembre 2011

Súria, tallada per obres


L'única via d'accés en vehicle cap al Poble Vell serà a través de la carretera de Castelladral

El pas de vehicles per la carretera de Sant Salvador roman tallat des da dimarts entre la plaça Clavé i el carrer Campanar, a causa de l'inici de les obres d'urbanització que afecten aquesta zona. D'aquesta manera, l'única via d'accés en vehicle cap al Poble Vell serà a través de la carretera de Castelladral.

Els veïns de la zona ja han estat informats sobre el tall de circulació. Les restriccions de trànsit es van iniciar ahir, dilluns, amb la prohibició d'estacionar a la plaça de l'Oliver i als dos aparcaments públics situats en el tram afectat per les obres. Un d'aquests aparcaments haurà de ser utilitzat parcialment com a zona de provisió de material.

La urbanització de la carretera de Sant Salvador forma part del Projecte d'Intervenció Integral del Poble Vell-Sant Jaume, acollit al Pla de Barris de Catalunya. El projecte es proposa millorar la mobilitat del tram esmentat i crear una nova zona verda al barri, donant una rellevància especial a la creació de recorreguts per a vianats.

El tall de trànsit es mantindrà durant prop de quatre mesos, d'acord amb les previsions actuals. Les obres permetran que la carretera guanyi amplada i s'hi facin noves voreres. També s'hi reordenaran les zones d'estacionament de la plaça de l'Oliver, a més de canalitzar tots els serveis, instal·lar nou enllumenat i soterrar els contenidors d'aquest espai urbà.

L'Ajuntament de Súria reitera la seva crida a la comprensió i col·laboració dels veïns, veïnes i visitants del Poble Vell davant les molèsties que pugui generar el desenvolupament de les obres.

Arxiu del blog