08 de setembre 2011

L’escola d’adults de Súria fa una bona feina.

L’escola d’adults de Súria ofereix una oferta atractiva per a persones que tinguin ganes d’aprendre i de seguir formant-se, i fa una tasca molt important alhora d’integrar dones nouvingudes a la nostra llengua i als nostres costums. Es suma a aquesta tasca el Casal de la dona, una entitat silenciosa que sempre col·labora en moltes festes que es fan a la nostra vila, sumant sinergies i organitzant ambdós col·lectius els berenars multiculturals.

En aquest curs 2010 -2011 s’ha fet la 1ª Edició del cicle formatiu de grau mitjà adreçat a persones sense graduat en ESO que volen estudiar FP. De les 19 persones matriculades, 14 s’han presentat a l’examen i 10 han estat aprovats. Aquest any es tornarà a portar a terme una segona edició.  Una oferta molt important per a joves i  persones que varen deixar els estudis, i ara,  volen reincorporar-se  per adquirir aquesta titulació que   els hi obre les portes per seguir estudiant  si així ho desitgen.

Ara comença el nou curs i les inscripcions es podran formalitzar al mateix centre fins al proper 23 de setembre, en el següent horari: dilluns, dimecres i divendres, d'11.00 a 13.00 h., i dimarts i dijous, de 17.00 a 18.00 h.

L'oferta formativa de l'Escola constarà de classes d'alfabetització, català, perfeccionament de lectura i escriptura per a neolectors, ampliació de coneixements en llengua catalana i castellana, matemàtiques i experiències, tallers d'informàtica i arts plàstiques, i català i castellà per a persones nouvingudes.

La matrícula del curs és gratuïta. Els alumnes hauran de pagar una quota trimestral de 20 €, amb reducció  del 10 % a  les persones majors de 65 anys.


Arxiu del blog