15 de juliol 2012

CANSATS!!!

 
Estem en un moment de crisi extrema, i cal que tots posem de la nostra part. Però estem segurs que Rajoy  pot  tocar moltes partides pressupostàries abans de tocar els més dèbils. Els que estem a sota de la piràmide  estem cansats de pagar els plats bruts, estem cansats que se’ns retalli amb ensenyament i sanitat, pilars bàsics de la nostra societat.  
Trobem a faltar que Rajoy digui que es treuen els privilegis dels Diputats, i es retira el sou a tots els Senadors del país. Perquè  ara ens toca a tots arremangar-nos, i quan diem tots, volem dir TOTS! 
Es necessari que es comenci a veure accions dels polítics que ens governen, que tributin les grans fortunes, que es persegueixi el frau fiscal i  el degoteig constant de diners a paradisos fiscals.
Nosaltres, com ciutadans i ens veiem amb l’obligació de informar dels privilegis de persones que diuen que estan al nostre servei. L 'informació és poder:

Què rep un diputat després de resultar elegit?1. Diversos- Un iPhone 4S.- Un iPad.- Un PC al despatx.- Mòdem 3G.- Veu i dades pagats.- ADSL a casa pagat.- Si ets del PP o PSOE, un assistent per a cada dos diputats. Si ets d'un altre partit, un de propi.- Un despatx propi."Estem demanant un sacrifici a tots els ciutadans ..."

2. I per moure't?- Si utilitza el seu propi cotxe rep 0,25 € per km, és a dir, 25 € cada 100 km i se't paguen els peatges.- Si no tens un cotxe oficial assignat, 3.000 € anuals per a taxis (250 € / mes).- Bitllets de primera classe per avió, tren i vaixell."Tindrem l'Estat de benestar que puguem ..."


3. I el sou?- Sou base de 3.126,52 € mensuals i dues pagues extra.- Si formes part d'alguna comissió, reps entre 775,15 € i 1.590,34 € més al mes.- Si tens algun càrrec (Portaveu, secretari, etc) en el pitjor dels casos reps 2.318,96 € més al mes.- Pots tenir treballs i càrrecs fora del congrés sense límit ni perjudici en el sou / ajuts.- Els sous que coures del teu partit, tampoc afecten en res."Els sacrificis d'avui són la porta al benestar del demà ..."


4. I les ajudes?- Si vas ser elegit fora de Madrid, reps 1.823,86 € mensualsmés per a allotjament i manutenció.- Si vas ser elegit a Madrid, reps 870,56 € mensuals més per a allotjament i manutenció.- Si viatges dins d'Espanya, 120 € diaris.- Si viatges fora d'Espanya, 150 € diaris."Els espanyols poden estar segurs que no hi haurà sacrifici ni esforç que no estiguem disposats a fer ..."


5. I els beneficis fiscals?- Les dietes relacionades amb transport no tributen, no es declaren a Hisenda vaja.- Les dietes relacionades amb allotjament i manunteció no tributen.- Els sous / dietes per tenir un càrrec al Congrés, no tributen.- Si deixes de ser diputat, perceps una paga mensual de 2.813,87 € fins a un màxim de dos anys. No importa si tens un sou privat."La sortida dela crisi, amb l'esforç de tots ..."


6. I si es dissolen les corts perquè hi haurà eleccions?- Dret a una indemnització consistent en el sou dels dies transcorreguts fins que es forma el nou Congrés (el sou de dos mesos aproximadament), tornis al Congrés o no.- El Congrés et paga les quotes de la Seguretat Social, Dret passiu i altres coses durant aquest temps.- El Congrés mantindrà la pòlissa d'accidents durant aquest temps.- El Congrés segueix pagant l'ADSL, veu i dades durant aquest temps.- La mudança del teu despatx va a càrrec del Congrés."Tots hem de fer sacrificis ..."


7. I la jubilació?Si tens 55 anys i ...- Has estat diputat onze anys: 100% de la pensió màxima (2.466,20 €).- Has estat diputat entre nou i onze anys: 90% de la pensió máxma.- Has estat diputat entre set i nou anys: 80% de la pensió màxima.- Pel 10% del salari base, dret a pensió privada a càrrec del BBVA.


Com veieu, són unes condicions lamentables. Per això els polítics són els més adequats a l'hora de parlar de retallades i sacrificis. Ells ja s'estan estrenyent el cinturó i passant-ho molt malament ... AIXI ENTENDREM PERQUÈ es claven NAVALLES I GANIVETS ENTRE ELLS PER ESTAR AQUÍ ....... A LA LLISTA DELS ELEGITS

Arxiu del blog