16 de juliol 2012

«Joan Pera, Capri» aplega 800 persones a Súria

La Festa Major en imatges

 
Joan Pera interpretant Capri a l'escenari surienc. Foto: AjSú
El conegut actor Joan Pera es va ficar el públic surienc a la butxaca amb el seu espectacle "Joan Pera, Capri", representat la nit de divendres al pavelló municipal d'esports. Més de 800 persones van riure i aplaudir els divertits monòlegs interpretats per Joan Pera en un dels actes centrals de la Festa Major, que es perllongarà fins a dimarts vinent.

L'espectacle va ser patrocinat per l'empresa Iberpotash amb motiu del centenari de la descoberta de la potassa a Súria, que es commemora enguany. Tota la recaptació serà donada a l'Associació de Voluntariat de Súria per als projectes solidaris Aliments Súria i Infants Súria.

"Joan Pera, Capri" és una obra basada en coneguts monòlegs del recordat actor i humorista Joan Capri, i que fins ara només havia estat representada a Manresa i a Barcelona. L'espectacle, que va ser estrenat el passat 7 de maig, encara es representa a la capital catalana amb un gran èxit de públic.

"El nàufrag", "El malalt", "El matrimoni" o "El pobre Gonzàlez" van ser alguns dels celebrats mònolegs interpretats en l'espectacle. Joan Pera va introduir en els textos de Capri diferents referències surienques, com les Caramelles, el Mig-Món, dites populars o la tradició teatral de la vila.

Després de l'espectacle, la celebració es va traslladar a l'envelat d'estiu de la plaça de Sant Joan, on va tenir lloc una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Súria, i una nit jove amb els grups Junior's, Repóker, Mystard i SJ Jackrabbit.

Dijous a la nit va tenir lloc un recital d'havaneres amb el grup A cau d'orella al parc municipal El Casino, nova ubicació d'aquest acte que en els darrers anys s'ha consolidat en el programa de la Festa Major de Súria. Al llarg de la setmana, en aquest mateix espai hi ha hagut castells inflables per a la mainada.

El programa de dissabte ha començat amb l'espectacle d'animació infantil "Les dues cares", a càrrec del grup Set de Màgia i el concurs de pesca infantil i juvenil 12è Memorial Marcos Hidalgo. El lliurament dels premis als participants en aquest concurs ha anat a càrrec del regidor de Joventut, Esports i Festes, Àngel López.

Arxiu del blog