02 de juliol 2012

Participació dels grups en la web Municipal


 Volem tenir cabuda dins la Web Municipal tal com ho regula el Reglament de participació en els mitjans. El Prec va ser acceptat pel grup de govern, que va dir que properament es faria una comissió per tal de pactar l'espai dins la web i la participació dels grups municipals.

Us passem el text:
El Grup Independent de Súria -GIIS- demana la incorporació d’aquest prec al ple del mes de juny de 2012.

Antecedents:

Atès que el Reglament Regulador de la participació dels grups municipals en els mitjans de comunicació aprovat el 27 d’octubre de 2007 en el seu article 2 .1 considera la pagina web municipal com a òrgan d’informació i de difusió municipal.
Atès que el Capítol Quart regula el dret a la informació publica i a la participació dels regidors i grups municipals a la pagina web i als taulons d’anuncis i d’informació municipals,

Demanem:

1.- Que aquest Ajuntament habiliti a la pagina web municipal un espai dedicat a l’ informació dels grups municipals en la forma que diu el  Reglament Regulador de la participació dels grups municipals en els mitjans de comunicació municipals.

2.- Que aquest Ajuntament  adeqüi tal i com ja li hem demanat en distintes ocasions  els taulons d’anuncis i informació per poder penjar-hi les informacions dels grups municipals en la forma que diu el  Reglament Regulador de la participació dels grups municipals en els mitjans de comunicació municipals.

3.-  Que aquest Ajuntament  tingui disponible aquestes peticions i siguin operatives el proper mes de setembre.




Arxiu del blog