13 de juliol 2012

Díptic informatiu

En el programa de Festa major hem trobat en el  seu interior un fulletó informatiu de Diputació  sobre les colònies de gats. Hem trobat a faltar que no s’hagi fet cap comentari dins la web de l’Ajuntament, com acostuma a ser habitual.
La pretensió del díptic  informatiu no es altre que posar en ordre la convivència ciutadana, i demanar la col·laboració de voluntaris per concretar el donar menjar en punts senyalats, així com controlar la població de gats per esterilitzar-los i tenir cura de la seva salut, per això es va rebre la visita d’un tècnic de Diputació que va fer un informe i recomanacions per ubicar les colònies de gats dins la nostra població.
En un següent  pas,  però,   cal que el Regidor  que li pertoqui faci pedagogia a la població per canviar certs hàbits que dificulten la bona harmonia social, i sobretot cal implicar les persones que defensen els animals, que sense ells, la campanya no tindria  èxit.
El desenvolupar aquesta campanya ha estat arran  que uns quants veïns/es de la població van rebre cartes dissuasòries que ens van fer arribar i que podeu veure i ampliar en el document annexa.   Es per això que el nostre grup va fer vàries preguntes en diferents plens i la presentació d’un prec que podeu trobar en el nostre bloc.

Retall de l’acta:
La Sra. Natàlia Flores, del GIIS, diu que proposen passar la moció a prec, modificant també el contingut demanant “Formar una comissió que estudiï la possibilitat de modificar aquesta Ordenança Municipal de Protecció, Control i Tinença d’Animals, adequant-la a la normativa de rang superior i alhora preservant el dret de propietat dels particulars”.
El Sr. Josep M. Canudas diu que com s’ha parlat abans del Ple s’accepta canviar-ho per aquest prec i en 15-20 dies es crearà la comissió amb un representant de cada grup municipal i es treballarà la modificació de l’Ordenança, per tant s’accepta el prec.”




Arxiu del blog