03 d’octubre 2012

Agrupar Assegurances en un sol operador



En aquest ple de setembre,  el nostre grup GIIS, ha presentat aquesta moció per proposar ajustar les despeses que es deriven de la contractació obligatòria d’assegurances, per protegir edificis, vehicles, i festes populars. Nosaltres estem segurs que si es poden agrupar en un sol corredor/operador, tenim la possibilitat d’aconseguir un estalvi. 
El grup de govern ens va demanar passar la moció a prec, com podeu suposar el que cal és que “es facin les coses”  no  trobant cap  inconvenient.

PREC al ple del mes de Setembre de 2012.
ANTECEDENTS:
L’Ajuntament de Súria com a propietari d’edificis d’ús públic i responsable civil subsidiari en l’organització d’actes, festes populars, trobades de caràcter festiu i culturals diversos etc, té l’obligació de tenir assegurances que donin una cobertura civil als esdeveniments que es fan a la nostra vila, així com la de protegir els seus edificis i els actius municipals.
SOL·LICITEM:
Estudiar les distintes alternatives existents així com també, demanar l’assessorament de les associacions municipals (Federació i Associació de Municipis) per tal de que totes les pòlisses d’assegurances que té contractades l’Ajuntament siguin agrupades i gestionades per  un sol operador ( o equivalent) amb objectiu d’aconseguir una reducció del cost de les mateixes, així com una millora de les prestacions.

Arxiu del blog