23 d’octubre 2012

El Voluntariat de Súria rep la recaptació de «Joan Pera, Capri»

 
Representants de l'Ajuntament, d'Iberpotash i de l'Associació de Voluntariat de Súria. Foto: AjSú
L'empresa Iberpotash ha lliurat a l'Associació de Voluntariat de Súria la recaptació obtinguda per l'espectacle solidari "Joan Pera, Capri", que va ser un dels actes centrals de la darrera Festa Major. L'espectacle va ser patrocinat per Iberpotash amb motiu del centenari de la descoberta de la potassa a Súria, que es commemora enguany.

L'acte de lliurament va tenir lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila, amb la presència de l'alcalde Josep Maria Canudas, del secretari del consell d'administració d'Iberpotash, Joan Güell, de la regidora de Benestar Social, Carme Besa, del regidor de Festes, Àngel Lòpez, i de membres de l'Associació de Voluntariat.

La quantitat recaptada va ser de 2.352 euros, i serà destinada als projectes solidaris Aliments Súria i Infants Súria, promoguts per l'Associació de Voluntariat amb la participació de diferents persones i entitats de la vila. La donació va ser lliurada pel secretari del consell d'administració d'Iberpotash a la regidora de Benestar Social com a representant de l'Associació de Voluntariat.

En el transcurs de l'acte, l'alcalde Josep Maria Canudas va agrair la contribució d'Iberpotash a la celebració de l'espectacle com "un acte més de col·laboració amb el voluntariat". També va agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de Súria en les diferents activitats que es porten a terme per pal·liar els efectes de la crisi econòmica entre els col·lectius més desfavorits.

El secretari del consell d'administració d'Iberpotash va remarcar que la donació és "el fruit de la col·laboració de moltes persones" que van assistir a l'espectacle, patrocinat per l'empresa minera amb l'objectiu de compartir la celebració del centenari amb les persones de la vila i donar més relleu a la Festa Major d'enguany.

La regidora de Benestar Social també va agrair la contribució d'Iberpotash a la celebració de l'espectacle i va destacar la importància del treball de les persones i entitats que participen en els projectes solidaris de l'entitat. Per la seva banda, el regidor de Festes va fer un reconeixement a "la gran predisposició" d'Iberpotash i del voluntariat surienc, que van fer possible l'èxit de l'espectacle.

Més de 800 persones van veure "Joan Pera, Capri" al pavelló municipal d'esports el passat 13 de juliol. L'espectacle es basava en coneguts monòlegs humorístics del recordat Joan Capri, interpretats pel popular actor Joan Pera. Fins aleshores, l'obra només havia estat representada a Barcelona i a Manresa.

Arxiu del blog