13 d’octubre 2012

Per molts anys Sardanistes/Bastoners!

Que una entitat celebri els seus cinquanta anys, es senyal inequívoca de bona salut. I aquesta tarda tots els suriencs hem gaudit de la força i de la unió de les entitats de Súria, que s’han sumat a la festa.

L’espectacle del pavelló ha estat un passeig per la història dels cinquanta anys de l’entitat, i hem vist desfilar amb entusiasme cares conegudes   de persones de totes les edats del nostre poble que han ajudat a sumar en aquest projecte col·lectiu. Diferents colors identificaven les anelles de cada una de les generacions i molts hem viatjat sentint  la flaira del temps passat, ple de records de joventut de nits d’estiu de Festa Major i de balls de caramelles. 
Hem presenciat en aquests anys  com les danses dels sardanistes han anat  incorporat el so dels bastons i dels cascavells, convertint-se en una de les colles més nombroses que ha sabut incorporar mes jovent a la fal·lera bastonera a les caramelles de Súria, sense abandonar la sardana i el ball català. 
Moltes felicitats a tots els participants per la seva il·lusió, per l’entrega desinteressada i per tantes i tantes sardanes ballades i les que queden per ballar!

Arxiu del blog