05 de juny 2009

BLOC, BLOCS, BLOGGER...!

L’estrena de blocs, polítics i privats, és cada vegada més freqüent. Però cal dir , que des de que hi el bloc “Shuria de fer”, els comentaristes, han entrat en acció!

Hi ha mes moviment dels “visitadors” que passegen pels blocs i comenten. De fet, hi ha comentaris repetits, però suposem que és una manera de sacsejar-nos!

La sacsejada més important, però, és que els mateixos que participen a fer comentaris i voten al bloc Shuria, també siguin, la majoria, els que diguin que no votaran a les pròximes eleccions municipals.

Ho lamentem, perquè demostren que segueixen i s’interessen per les coses que passen al poble. I pensem que cal “intentar canviar les coses”!

No votar, no ajuda a canviar res! Això no vol dir, que ens heu de votar a nosaltres! Vosaltres mateixos, podeu canviar les coses i fer el vostre grup, per revolucionar el món!

Si un poble tan petit com Súria, ja té aquesta desafecció per la política, i els que ens presentem no us convencem, us demanem, que canvieu les coses!

L’apatia no porta a res! Us convidem a mirar les coses mes positivament! I encara, que no estem contents de la política del nostre poble, donem la cara i opinem obertament el que veiem malament. I també reconeixem que hi ha molts Regidors, dins la història democràtica, que han fet molt bé la seva feina, i d’altres que ho intenten! Però han donat i donen la cara, han perdut temps de la seva vida personal, i s’han exposat a la critica.

Tots ho han intentat, que això ja és prou admirable. Desgraciadament, no és pot passar de la política, perquè tot acaba afectant al ciutadà. Per tant voteu, encara que sigui en blanc!

De totes maneres, a tots els visitadors dels blocs, Gràcies! I com sempre, ja sabeu que dels consells, tothom fa el que vol!



5 comentaris:

Unknown ha dit...

i Ole!!

Unknown ha dit...

CONFESIONS

Hola una vegada més, soc aquell que vol continuar sent anònim. Aquell que avui us explicarà un conte. Aquesta nit he anat a fer un volt per quasi tots els blogs locals. Ha estat molt bé, i el que és millor és que he pogut veure als seus articles que avui era dia de confessar-se.
Bé, jo també em confesso. Porto uns quants dies emprenyant al personal amb els meus comentaris més aviat agressius i potser també una mica mal educats. Però es que quan us vaig descobrir els blogs i no pas als polítics, a vosaltres fa temps que us conec, vaig sentir que per fi trobava un lloc a on poder descarregar la meva ira i la meva crispació des de el meravellós mon de l’anonimat.
DONO GRÀCIES AL DEU DE LA INFORMÀTICA QUE US VA PARIR!!
Ara des de la perspectiva de la edat, m’enadono que d’alguna manera he sigut el desencadenant d’aquesta allau de comentaris que fem.
També m’enadono de que som forces els crispats. I em fa pena.
També em fa penar ser un covard que s’aprofita de la anonimat per atacar als al valents.
Però que hi farem. Els catalans som com som ens falta una mica mes de mala llet, i ens en sobre tota la por a l’escarni públic.

Molta salut, una mica més de mala llet i VOTEU.
Renovem-nos!!!

Signa:
Anònim 1/Jose/Jose Perez



P.D.
Penso continuar donant per sac una temporadeta més.

gis.suria ha dit...

Utilitza la mala llet que vulguis!
Però intentem ser constructius, i fer aportacions que siguin utils per millorar les coses!

Esperem que la teràpia del bombardeig als blocs suriencs, t'aporti una bona dosi d'humor i felicitat!

Salut i cuida't!

Anònim ha dit...

Bona tarda, desprès de llegir els vostres Blogs. He arribat a la conclusió (encertada, o no) de que aquest govern que tenim a l’ajuntament, i del qual tots som responsables, no escolta a la oposició, imposar els seus criteris sense donar explicacions i es reserva per a ell la informació que creu li pot perjudicar.
Crec que arribats aquí i davant de la gravetat del temes que teniu entre mans els politics, es hora de convocar a tots els suriencs descontents amb aquest govern a:
PRESENTARNOS AL PROPER PLE I RECOLZAR AMB LA NOSTRE PRESENCIA LAS PREGUNTAS DE LA OPOSICIO .
Avera si davant de testimonis també son capaços de continuar amb la seva actitud de prepotència i menyspreu per tot allò que no surti d’ells.

GIS ha dit...

El ple, és obert al públic, i en vàries ocasions han vingut veïns, preocupats per algun tema.
La presencia de ciutadans, sempre fa mes pressió.
També t'avisem, que són bastant llargs i pesats. I si no et vols desplaçar, també te'ns la possibilitat d'escoltar-ho per la ràdio.
Gràcies, per la teva preocupació!
Salut!

Arxiu del blog