04 de juny 2009

Pasqual Maragall, visita Súria

Ahir, vàrem tenir el gust de compartir unes hores amb el Sr. Pasqual Maragall Ex president de la Generalitat, mentre saludava a tothom es parava i entrava a les botigues per parlar amb la gent, i ens permetia fer-nos fotos al seu costat.

És senzillament un “encant” de persona. D’aquelles que tenen el do de la proximitat, que et fa l’afecte que els coneixes de tota la vida. Et mira amb uns ulls petits i plens de llum i un somriure juganer es dibuixa als seus llavis, impacient de saber, d’escoltar i de donar.

Va dir, que els pobles petits, són autèntics i que si aquests van bé, Catalunya va bé! En un comentari , va dir que si ens retallàvem l’Estatut, hauríem de sortir al carrer!

Mirant com parlava i com s’estima Catalunya, entenem que potser al socialisme espanyolista, no l’interessava tenir un personatge indòmit, que no estava disposat a cedir el terreny que sempre se’ns ha retallat!

De fet, no hem descobert un nou personatge, senzillament és autèntic, natural i espontani, tal com l’hem vist a la pantalla, durant una pila d’anys. De fet, les grans persones, són les que sempre es comporten igual, sense artificis!



Arxiu del blog