26 de juny 2009

EL CANT CORAL DEL TRIPARTIT SURIENC

Els partits que porten la orientació del nostre poble de ben segur que son ERC i el GPS. Deduïm que les seves reunions internes son una picabaralla constant , per veure qui fa més bones aportacions als temes de l’ordre del dia. I el PSC calla, obeeix i cau rendit als peus d’aquesta pluja creativa que fa créixer el nostre poble cada dia i de manera constant.

I al ple només una veu parla, i ho fa, per ordre d’aquest grups que no parlen, però ara ja sabem el gran secret: no ho fan, per no repetir l’argument tres vegades!

És d’agrair! I tots els suriencs, estem subjugats, davant d’aquesta delicadesa de sensibilitat exquisida!

Tot aquest preàmbul, és per explicar, els tres dictàmens portats a votació en el ple extraordinari de juny, on els grups del tripartit, van tornar a votar favorablement l’ aprovació provisional de la 7ª modificació de les Normes Subsidiàries, relacionat amb les obres del Petit Estel, en el que es desestimaven les al·legacions presentades pel grup de Convergència, emparat per un informe redactat per l’Arquitecte Municipal, el mateix tècnic redactor del projecte i de l’errada. (Yo me lo como, yo me lo guiso)

El més curiós, es que tal informe és el document referent, en el que es basen els informes favorables del servei de Carreteres, Medi ambient, Departament d’Educació. El nostre grup va votar en contra.

També la nostra abstenció a la licitació de les obres del Cementiri, que és un projecte en el que el nostre grup ha fet moltes aportacions, presentant al·legacions i cap ha estat acceptada. Per la nostra part, el projecte no compleix el condicionant mínim, que és la millora d’accessibilitat a tot el vial, amb una amplada raonable. Per la vostra informació el tram mitjà i alt del vial, quedarà igual!. Només es millorarà l’accés al carrer del Roser, que per nosaltres resulta insuficient. I tampoc no ens agrada, la construcció de la fase mes allunyada de l’actual cementiri, quedant una ampliació massa segregada. En definitiva, el projecte, no compleix les nostres expectatives i no hem pogut donar el vot favorable.

No trobem encertada, la manera de presentar la licitació de la neteja, on trobem a faltar l’informe escrit fet pel grup de govern, presentant el cost total de la neteja de totes les instal·lacions i les avantatges de la nova licitació, que tenia poca diferència entre les dues empreses presentades, i amb una valoració bastant subjectiva. En aquest cas, també ens vàrem abstenir.

Ara, hem preparat el nostre article de la Torre, acotat a 2000 caràcters amb espais inclosos, i les nostres paraules queden retallades, però després de veure com respirem els grups de l’oposició, els grups del tripartit, explicaran lo dolents que som nosaltres, que no treballem i només critiquem, i lo bons que són ells. Els ciutadans, que sou prou intel·ligents, sabeu que “no és, ni tant ,ni tant poc “.

Nosaltres, per la nostra part, felicitem el cant del nostre tripartit, sempre a una sola veu! Per cert, a la pròxima Torre, potser faran un article conjunt...

1 comentari:

María ha dit...

Vaig escoltar en el ple passat que veu demanar sobre la vorera del carrer del Casino.
La resposta del Ajuntament va ser que el terreny era del propietari.
Si es així no ho entenc, la vorera es té de respectar i la obligació del Ajuntament es obligar a deixar una vorera independentment de qui sigui el propietari, això es feina mal feta per part del Ajuntament. Crec que heu de demanar que es faci la vorera com se li demanaría a qualsevol veí.

Arxiu del blog