19 de juny 2009

Suficientment intel·ligent???



Fa temps, un regidor hortolà, demanava que a les pistes de l’escorxador, es posessin uns serveis públics. La petició anava dirigida per no haver d’esquivar esfínters humans, entre mig de les cols i les bledes.


Ara, gràcies, al nostre bon amic amb GPS incorporat, s’ha passat a l’acció. I ens va comunicar triomfalment que a la pista de l’escorxador s’estava acabant de fer un servei.


Nosaltres, que volíem aclarir la qüestió, vàrem entendre que hi hauria un servei obert 24 hores, i el Senyor Regidor, ens va respondre “que sí, que n’hi haurà un –sense gaire equipament, que sera accessible-.


Nosaltres, vam entendre un “cagador” a peu dret , d’aquells d’abans, dits “letrinas”, però el Senyor Regidor “brillant” ens va dir: “que serà un xapa a la paret amb un canal de desguàs”.


Arribats a aquest punt, l’aclariment va passar a la confusió, i a l’insistir sobre el tema, una veu va interrompre la conversa i va dir: “ sou suficientment intel·ligents per a poder entendre l’explicació del regidor”.


Mes tard, hem aclarit, que només és un urinari masculí, les dones no entren amb el dret de poder fer pipí, però el millor és, que amb aquesta nova instal·lació, els hortolans hauran de seguir esquivant esfínters, masculins i femenins, perquè sembla que aquesta segona funció estomacal, no entra dins la programació, per això la explicació del regidor –sense gaire equipament-.


Per sort, el nostre grup de govern, és suficientment intel·ligent per entendre la funció d’un servei, sense servei. Però, algú necessita urgentment, fer-s’ho mirar...


De moment, demanen als nostres comentaristes, que ens ajudin a definir aquest nou servei.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ho defineixo un cop més com a que s'ha de pensar abans d'actuar... no anem bé i "despilferrem" els pocs diners (menys dels que ens pensem) dels que es disposen.

Anònim ha dit...

Hoy vuelvo a estar contento, he leido en EL SALI que toda la oposicion en bloque ha plantado cara al govierno. Creo que esto ha de ser un motivo de orgullo por parte de todos los participantes. Pues esta claro que todos buscamos lo mismo, lo unico que hay que hacer es marcar de cerca al gobierno y participar desde la oposicion en la toma de decisiones. Hemos de seguir luchando con un poco de malaleche. Desde los blogs tambien podemos ayudar en esta lucha.

Salud

Anònim ha dit...

Bona nit, blogaires

Aquesta és la manera que el nostre equip de govern malgasta els pocs diners que hi ha a les arques municipals, fent “animalades”.

Em prenc la llibertat de convidar-vos a anar al blog de CiU i veureu en quin estat de deixadesa hi ha un dels carrers més transitats del poble, el carrer Francesc Coll. Per situar-vos és el carrer de l’escola Sagrat Cor.

Valentí Sastre

Arxiu del blog