15 de juny 2009

LA IRRESPONSABILITAT DELS RESPONSABLES

La obligació de tot grup de govern és fer complir les normes a tots els ciutadans, predicant amb l’exemple, sense que ningú pugui arribar a pensar, que pot haver un tracte de favor.

La situació en que ens trobem és preocupant o molt preocupant; des del nostre tripartit PSC-ERC-GPS sembla que és habitual fer una clara distinció entre els suriencs de “classe A” i els de “classe B”, per aclarir-vos us direm que la gran majoria pertanyem al segon grup, altrament dit “pringats”.

Els pertanyents a la “classe A”, són uns afortunats, i tot i que desconeixem quins són els requisits per accedir a aquesta élite classista, -i per ara, no entrarem en la forma d’ acceptació al grup- si que coneixem algun que altre privilegi que tenen reconegut; no els hi calen llicències d’obres, ni llicències d’activitats, ni complir les normes subsidiàries... Aquest és el cas de les obres realitzades a la plaça de la Serradora, on no s’ha pagat la llicència d’obres i per això no hi ha placa de permís d’obres, dita llicencia puja la quantitat de 202.296,24 € . No hi ha cap document a l’Ajuntament que justifiqui aquesta falta de pagament.

És també ciutadà “classe A” el propietari d’una finca situada a la carretera de Castelladral, que des de fa dos anys, acumula en el terreny una important quantitat de runa i deixalles, realitzant presumptament aquesta activitat sense autorització que l’habiliti portar-la a terme, i això, benvolguts suriencs (de “classe B”) es fa davant dels ulls del Conseller de Medi Ambient del Bages, que és el nostre Alcalde.

Seguim amb els integrants de la selecta “classe A”; el nostre grup de govern, que canvia les normes subsidiàries, a cop de “cagada”, com les obres del Petit Estel. Destrossa el patrimoni cultural del poble, com la rehabilitació del Casinet, posant en un nucli medieval materials inapropiats, baranes de vidre i alumini, balconada “radioactiva”, i canonades brillants de color plata. Talla de forma indiscriminada tots els arbres de l’Avinguda Sta. Bàrbara i es queda molt satisfet de totes les obres que realitza. Canvia les normes d’ús, de la Caserna de la Guàrdia civil, sense abans haver planificat, com era la seva obligació deixant de banda les dues mocions de GIS que preveia aquesta reserva necessària per la mobilitat sostenible de transport i persones, però el grup de govern, mai a cregut en la necessitat de fer les accions necessàries per millorar el vial, expropiar si calia o canviar les normes subsidiàries, abans de fer la venda de la Caserna, assumint el nou propietari els canvis de la finca.

Que passa al nostre Ajuntament?. El nostre Alcalde, no sap respondre a cap pregunta, i quan se li demanen explicacions, contesta “jo sóc el responsable de tot” i quan insistim ens contesta que “això són tertúlies de cafè”.

Per la nostra part, estem molt preocupats per la falta de coherència del nostre grup de govern. Segons el Regidor d’urbanisme, “tots som responsables”.

Nosaltres, ciutadans integrants de la “classe B”, com la resta dels ciutadans, no som responsables de res i com tots “hauríeu de saber” la majoria són set, la resta no “pintem res”!

Manifestem obertament, les males actuacions del grup de govern, i ens sentim molt desanimats per aquesta falta d’orientació del PSC, -suposem que nota el pes de dotze anys al govern-, desanimats pel silenci de GPS, -que pensem que és un grup que perjudica al tripartit-, i desanimats per les mans netes d’ERC, -que també sortirà perjudicat d’aquest casament a cegues!-




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tan desanimados estais lo que teneis que proponer es una mocion de censura, y obligar a esos dos que le hacen el juego al poder a definirse con claridad. Y de esta manera en las proximas elecciones sabremos a quien votar.
Ademas en caso de que la ganarais no teneis que tener miedo pues dudo de que nadie pueda hacerlo peor que esta " colla de destrales".

Salud i anims.

gis.suria ha dit...

Gràcies, pels consells, però no crec que cap grup del tripartit, parteixi el meló. De totes maneres, diem que estem desanimats, de veure, actuacions de dificil comprensió, per molts suriencs.
Però això no vol dir que nosaltres deixarem de fer aportacions i intentan millorar les coses!
Salut company!

Arxiu del blog