25 de maig 2010

FORA!!!


Han fet fora als grups polítics de la comissió de la Pubilla. Segons fons informatives, el grup de govern, està cagadet de por, de que els grups polítics a la oposició: CIU, aIS i GIS, manipulin a la resta de ciutadans i entitats que formen part de la comissió.

Estan realment preocupats, que les manifestacions que pugin fer els representants d’aquests grups polítics (CIU, aIS, GIS) captivin els presents i els restin vots a les pròximes eleccions. Es per això que han deixat al davant de la comissió al representat del GPS, perquè a les pròximes segueixi sent el braç fort del tripartit!

La Sra. Mata i el Sr. González, tots dos agafadets de la mà, han fet mans i manegues per dissoldre la comissió, argumentant que la comissió no ha estat a l’alçada d’acompanyar les Pubilles i Hereu per les poblacions de la nostra geografia. Com també han aixecat suspicàcies en els resultats de les votacions, dient que les candidates sempre són del Foment Cultural i per això veuen la necessitat d’invitar persones de fora perquè formin part en la elecció de la Pubilla i Hereu.

Tothom a de tenir claríssim que el jurat format de dotze a quinze persones de diferents entitats i associacions segons els anys, ha estat sempre impecable, i d’impossible manipulació, diguin el que diguin.

Qui acaba sent Pubilla, dames i Hereu, són els candidats que responen, argumenten i defensen les preguntes fetes per la comissió. I són ells i únicament ells, els que es guanyen el títol, independentment de l’entitat i/o associació que els presenta.

I qui vol veure fantasmes on no en hi ha, que es compri un llençol i es posi una cadena...



Arxiu del blog