12 de maig 2010

L'Ajuntament de Súria estrena web

El web de l'Ajuntament de Súria ha estat totalment renovada amb un nou disseny i la incorporació de nous continguts sobre la història, les tradicions i l'actualitat de la vila. La renovació permetrà potenciar la promoció del municipi i fa passos significatius cap a l'administració electrònica.

La millora del web municipal pretén aconseguir un major apropament de la institució municipal als ciutadans i ciutadanes, atès que s'han tingut en compte els següents aspectes:

* S'ha fet accessible seguint les directrius de la iniciativa WAI (Web Accessibility Initiative, http://www.w3.org/wai), que marca uns estàndars internacionals en la creació de continguts web accessibles a tot el món.
* Està preparada per a la tramitació electrònica i inclou informació sobre diferents tràmits i models de sol—licituds.
* S'ha incrementat la qualitat i quantitat d'informació, incloent-hi dades sobre la vila, mapes, normatives municipals, tauler d'anuncis i perfil del contractant, entre d'altres apartats.

El web municipal conserva la seva adreça anterior (http://www.suria.cat) i s'estructura en els següents apartats: Ajuntament, Atenció al ciutadà, Municipi, Súria al teu abast i Actualitat.

La modernització de el web municipal de Súria ha comptat amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i el suport econòmic del Consorci per l'Administració Oberta de Catalunya (AOC).

Arxiu del blog