28 de juliol 2010

«El Juliol tot ho vol» de Súria entra en la recta final

Les activitats d'estiu han tingut rècord de participació amb 191 inscripcions


Visita a una quadra de cavalls de l'entorn de Súria. AjSú

El programa d'activitats per a infants "El Juliol tot ho vol" es tancarà divendres vinent, en una edició que ha registrat un rècord de participació amb 191 inscripcions. "El Juliol tot ho vol" és una iniciativa de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Súria, adreçada a nens i nenes de 4 a 12 anys.

La direcció del programa és a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS) per tercer any consecutiu, amb la participació del Consell de la Gent Gran i de la Comunitat de Regants de Súria en algunes de les activitats programades. Les activitats són dirigides per un grup de 24 monitors.

L'alcalde Antoni Julián i el regidor de Joventut i Esports, Àngel López, va visitar la setmana passada el pavelló i les piscines municipals per presenciar algunes de les activitats realitzades. Durant la visita, l'alcalde de Súria va expressar la satisfacció de l'Ajuntament pel desenvolupament d'aquesta edició i va afegir que l'alta participació "demostra la vigència" de "El Juliol tot ho vol" com a programa de lleure.

"El Juliol tot ho vol" es va iniciar el passat 1 de juliol, basat en propostes lúdiques, esportives i escolars que es desenvolupen al pavelló d'esports, les piscines municipals, les pistes de l'escorxador i el parc municipal El Casino. També es porten a terme diferents sortides pels entorns de Súria.

Arxiu del blog