09 de juliol 2010

FORA L’ INCIVISME!

Cremar contenidors d’escombreries és un divertiment de persones incíviques. I destrossar per sistema, mobiliari urbà, també. De ben segur que la juguesca és qui la fa mes grossa i fer-se el valent dins el cercle de “valents”. D’aquells que corren, no donen la cara i no saben mesurar les conseqüències.

Que al nostre poble s’hagin cremat nou contenidors pels focs de Sant Joan és una mala notícia i encara més, que dins dels nostres conciutadans, en hi hagi d’aquells poc respectuosos amb els mobiliari de tots. Hem de ser conscients que la via pública i tot el mobiliari instal·lat pertany als ciutadans, i que som responsables de les nostres actituds i usos.

Es lamentable, però serà del tot necessari, multar a les persones que perjudiquen els bens de tots. Manifestem el nostre rebuig a la falta de responsabilitat, i hem de proposar-nos tots plegats a fer les coses bé. S’ha d’entendre i fer entendre als nostres fills que l’ Ajuntament som tots, i els diners que s’hi gestionen també són de tots. Es per això, que no si val donar la culpa de tot als polítics que ens governen, els ciutadans també hem de predicar amb l’exemple.



Arxiu del blog