06 de novembre 2012

Aprofitament de terres


Aquest prec va en la direcció d’explorar una oportunitat que al nostre entendre tenim d’obtenir uns ingressos econòmics  amb les runes produïdes en l’execució de l’obra de construcció de la rampa d’accés a l’explotació de la Mina de Cabanasses que es dipositarien al nostre terme municipal  en lloc de portar-les a l’abocador de Callús i també l’aprofitament d’aquestes terres per la restauració i consegüent millora paisatgística del  municipi.
El túnel ja te mes de 100 m perforats i si s’accepta el prec i es vol treballar aquest tema considerem necessari  presentar sense demora una proposta dels nostres serveis tècnics a Iberpotash.
 PREC

  • Atès :Que Iberpotash en la construcció,- excavació- del túnel d’accés a la mina Cabanasses generarà un quantitat molt important de terres.
  • Que segons informacions esdevingudes aquestes seran dipositades a l’abocador de Callús.
  • Que si part d’aquestes terres es dipositessin dins del nostre municipi es, podrien obtenir per l’ajuntament  uns ingressos econòmics. 
I es per això que us demanem:
  Que els serveis tècnics municipals estudiïn zones dins del nostre municipi en possibilitats de restauració per tal de poder abocar runes procedents d’aquesta construcció.
  Que aquest ajuntament una vegada determinades les zones a reomplir entomi les gestions necessàries amb l’empresa Iberpotash per oferir aquest servei.

El prec ha estat desestimat pel grup de govern, perquè van argumentar que fa més de sis mesos  que treballen en aquest sentit conjuntament amb el tècnics municipals.




Arxiu del blog