12 de novembre 2012

Beth sedueix al públic de Solsona

El segon concert del Castanya Fest omple de nou l'Sputnik



El Castanya Fest de l'Sputnik continua triomfant les nits de divendres, Aquest cop, amb “Segueix-me el fil”, l’ últim treball de la surienca Beth, que d'aquesta manera tornava a Solsona després d'alguns anys per presentar el seu treball més recent, “Segueix-me el fil”, barrejat amb alguns dels seus temes més coneguts.

“Segueix-me el fil”, és el primer disc de Beth en català i s’ha enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona amb la producció a càrrec de Ricky Falkner. Al treball, trobem 12 cançons serenes i madures, amb una sonoritat de folk americà i amb les labors com a motiu temàtic que va recorrent tota l’obra. Trobem una Beth que ens parla de cosir, de fer ganxet i de brodar. Ella mateixa és autora de 6 de les cançons amb lletra i música, i en les altres 6 cançons s’ha deixat acompanyar de grans autors com Marc Parrot, Jaume Pla (Mazoni), Ismael Inarejos, Litus o Valen Nieto, de Raydibaum.
La veu de Beth va estar acompanyada per Pablo Garrido i David Soler, en una vetllada càlida i emotiva, i en la qual la cantant surienca es va ficar el públic a la butxaca, amb simpatia i bones sensacions.

El proper concert del Castanya Fest serà el divendres 23 de novembre, amb Quimi Portet.


Arxiu del blog