23 d’abril 2008

PER ST. JORDI: REFLEXIONS (1)

Transparència transparent, perd el seu sentit en boca de necis que es vanaglorien de ésser els seus portadors, la portabilitat de les paraules que fa que els significats no signifiquin. Popularitat publicitària de la pobresa de pensaments mai pensats, tant sols parlats sense paraules, només sons sense significat en boques inadequades.

Incredibilitat increïble dels crèdits sense valor, signes significatius del significat insignificant, valorats en el seu valor efímer d’eternes promeses oblidades, temporals, temporalitzades en l’eternitat de la mentida, que no deixa de fluir fins confondre’s en la immensitat de l’oblit que ens neteja el pensament de les injuries rebudes des de el púlpit.

Impaciència descarada del impacient que no escolta, levita dins del pensament afalagador del seu ego solitari. El plaer de la ignorància que no sap que existeix, un mig somriure amarg que no el deixa seure al púlpit tant desitjat, un lloc a l’espai dels eterns, aquells que poden tenir el seu nom immortalitzat al palau dels elegits amb lletres daurades damunt la fredor del reconeixement de la feina ben feta, l’exemple dels exemplars clònics de pensament, obediència cega al xiulet dels grans deus

Arxiu del blog