26 d’abril 2008

PROJECTES BEN PENSATS QUE MIREN AL FUTUR. UN EXEMPLE MÉS PUIG-REIG.






A Súria, en la passada legislatura vam lluitar de valent per convèncer a l'equip de govern PSC i G. Mixt per canviar la seva idea d'instal.lar el nou CAP en un edifici de 42 pisos. Després de veure els equipaments d'altres poblacions vam comprobar que tots els Centres d'atenció primària comparteixen la seva existència amb altres serveis públics.
De les 8 poblacions visitades al març del 2007: Navás, Balsareny, Sallent ho tenien en un edifici únic. Navarcles, Puig-reig, Santpedor, Callús i Súria ho compartien amb altres serveis. I St. Fruitós de Bages estava pendent d'ubicar-ho en un altre indret, per què era l'únic que estava sota un edifici de pisos.
En el dia d'avui, Puig-reig, té gairebé construït el seu Centre D'atenció Primària, en un edifici únic, perquè abans estava ubicat en l'edifici de l'Ajuntament.
La gent de Súria, i el nostre Grup Independent de Súria, GIS, estem cansats de sentir les presses per tenir un nou CAP, i que l'actual no pot atendre la creixent demanda!!!
Estem d'acord, però la nostra pregunta és aqui se li acut ubicar un Centre d'atenció Primària sota pisos? I no pocs, no, 42 !!!
Mentre Súria encara s'està esbarellant fent els fonaments, després d'un any d'haver comencat uns obres de manera precipitada, Puig-reig, ja te gairebé l'obra acabada.
Felicitats Puig-reig, teniu més seny i segurament més bons gobernants que nosaltres.

Arxiu del blog