30 d’abril 2008

P.S.C DE SÚRIA “VIU AL DIA”


Encara que tenim tripartit, el pes de governar el porta el PSC, i és un partit que fa tretze anys que esta al capdavant del nostre poble. Ha sigut l’encarregat de fer les coses amb precipitació, i demanem PREVISIÓ.

Una previsió que cal, quan els projectes definitius han de durar anys, com el cas del nou CAP, un equipament que anirà sota 42 pisos, serà únic a la comarca, perquè tots el pobles han decidit, de manera encertada, d’ubicar l’equipament en edifici d’ús exclusiu o compartit amb altres equipaments públics.

L’error el repetim ara amb l’ampliació de la Llar d’infants, que no PREVEU, l’ampliació de l’edifici de l’Ajuntament.

Com tampoc es PREVEU, l’ampliació del vial d’entrada al Barri del Poble Vell que també dona accés al cementiri. Un cementiri amb un projecte d’ampliació important que es vol fer en aquesta legislatura i que ara és el moment de fer el nou vial.

Els projectes s’han de pensar molt bé, i estem segurs que les aportacions que fem les millorarien encara més.

Lamentablement, sembla la llei de la selva, jo mano i punt o la llei del mes fort. I totes les idees –casualment les nostres- sempre van a la paperera.

Això sí, ens encanta sentir aquella veueta encantadora, que et diu que aportis idees, i nosaltres caiem una i una altra vegada a la trampa pensant: que aquest cop sí, que ens escoltaran!!!

No cal preocupar-nos, el PSC ho veu diferent i pensa: ara toca fer un projecte i es fa i demà ja ho tornarem a pensar...senzillament “viu al dia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Excellent post, keep 'em comming

Arxiu del blog