01 d’octubre 2009

El circ de la plaça Sant Joan (2ª. part)

Avui, tenim el gust de presentar-vos, el nou espectacle del Circ de la Plaça Sant Joan, on es barreja la fusió de l’exemple de neteja, reclamat fins el cansament pel nostre grup i pels ciutadans en general.


El resultat final, és els color verd vigorós, amb nenúfars navegant per l’aigua de la font, donant com a resultat el meravellós espectacle de la font de Sant Joan (ja no ens cal viatjar a ciutats exòtiques) fruit de la feina ben feta dels nostres tretze treballadors de la brigada i del Sr. González al capdavant, que s’omple la boca en cada ple municipal en la seva llista interminable de feines que fan arreu del nostre poble.

I sumem el camí del caminant, que no pot seure. Perquè cal fomentar l’esport i els bancs, són només elements estàtics sense servei, carregats de l’art de la natura, feta artesanalment pels ocellets del cel.


I ara, tindrem el goig de veure com els nostres nens menjaran aquest manà celestial, mentre els seus cossos jugaran i s’ enfortiran, perquè creixin sans, amb la dita tradicional: “lo que no mata engorda”. I els que superin aquest sant menjar de ben segur que arribaran als cent anys.

L’espectacle és immillorable, i de segur que no millorarà, quan és tant perfecte, i el mateix Alcalde, es rendeix a aquesta feina tan ben feta, i presumeix davant de tota Catalunya del net i polit que té el poble, mentre magistralment ensenya l’anell antiestrés, que el deixa tan relaxat, que es incapaç de veure la “merda” que ens envolta, al bell mig del poble!


Una de les mesures que pròximament proposarem serà la campanya -entrega als ciutadans d’un anell fantàstic relaxant, que fa que tot es vegi de bon color...Mentrestant, us deixem amb la vista del nous bancs, que no cal patiu, estan homologats pels tècnics...

1 comentari:

surienca ha dit...

Jo no se si els bancs nous de la plaça estan homologats pels tècnics, però pel que sembla, si un nen cau i va a topar amb algun d'aquests bancs, els professionals del CAP tindran feina a cosir els traus dels pobres nanos.
En aquest país tan aficionat a encarregar estudis per qualsevol cosa,no es podia haver fet un estudi per establir la idoneïtat de posar uns bancs en una zona de jocs per canalla que tenen uns "cantos tan vius"? O potser només calia aplicar una mica el sentit comú. El mateix que utilitzaríem qualsevol de nosaltres a l'hora de montar una habitació pel nen, mirant de posar objectes o mobles amb cantos arrodonits que minimitzin els possibles danys.

Arxiu del blog