17 d’octubre 2009

LES OBRES DE LA CASERNA






PREGUNTA SOBRE LA CASERNA, ON ES DEMANA SI ES CORRECTE LES OBRES QUE S’ESTAN FENT I SI ELS VEÏNS PODEN FER EL QUE VULGUIN?

La Caserna, està classificada com equipament. I aquest equipament esdevindrà un edifici que ha d’ acollir un servei de casa taller per a nois i noies amb dificultats intel·lectuals, regentada per AMPANS. L’obra s’ha d’adequar a les necessitats de les noves instal·lacions i a la normativa de seguretat que requereix un equipament d’aquestes característiques. L’obra és respectuosa amb els materials existents en la façana. Més respectuosa que altres obres realitzades al nostre poble i pel nostre mateix Ajuntament, com ara el Casinet, la Casa de la Vila o l’edifici del Petit Estel. Com a veïns, sempre hem de respectar la normativa existent, i en aquest cas, les obres de la Caserna la respecta.

El nostre grup GIS, era partidari que s’ensorrés part d’aquest edifici per tal de cedir a ús públic l’espai necessari a fi de poder eixamplar la carretera, que per ara, manté una amplada insuficient. En la primera reunió amb AMPANS aquesta s’havia compromès a la cessió d’aquesta part de terreny, però finalment es va desdir del compromís. Per aquest motiu varem presentar una moció que anava en aquest sentit.

De totes maneres el nostre grup sempre ha posat com a prioritat la conformitat dels veïns, que són els que han de viure amb aquest nou equipament al seu barri.

*PREGUNTA REALITZADA PEL SETMANARI

Articles relacionats dins el bloc: Raonaments i aportacions al projecte de la caserna (1ª part)
10 de juny '09; La Caserna (2ª part) del 16 de juny '09

Arxiu del blog