15 d’octubre 2009

ARBRES SI O NO ?


En una de les nostres preguntes al Ple, es va demanar la possibilitat de deixar l’Avinguda de Santa Bàrbara sense arbres, no perquè no ens agradin els arbres, sinó més aviat perquè les voreres són bastant estretes i quan els veïns ens creuem amb cotxes de nens i carros de la compra, els parterres i els arbres, anem fem sigo sagos i en moltes ocasions acabem baixant a la via perquè tots no hi cabem.

Ara, que veiem la vorera neta potser es hora de pensar si són necessaris i es per això que caldria demanar als usuaris, si convé o no posar-hi arbres i no estaria de mes fer un sondeig i esbrinar el que pensen els veïns.

Preguntar als veïns no es una costum massa desenvolupada en el nostre l’Ajuntament i caldria portar a la pràctica.

Se’ns va respondre que cap veí havia dit res al respecte. Potser, es que ningú diu res ,perquè ja se sap que ningú recollirà el suggeriment, que per altra part, hauria de ser el de la majoria dels veïns que viuen al Barri de Santa Maria i de l’Avinguda Santa Bàrbara. No estaria de més fer una consulta i començar a fer participar als veïns.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Diré la meva.
Es podria fer: arbre si, arbre no, és a dir, no posar arbres paral·lels, sinó fent una ziga-zaga, per donar més trosd d'amplitud a la vorera.
Per cert, avui a les 13:00, practicament tot era ombra, es trobava a faltar l'entrada del sol al carrer, hi ha edificis tan alts!!!!!

Arxiu del blog