08 d’octubre 2009

Felicitats Callús!!!




Avui Callús, ha inaugurat el nou centre de Salut amb la presència de la Consellera Marina Geli i personalitats de la comarca. Destaquem la presència de l’Alcalde Julián i professionals mèdics del nostre poble.

Aquest servei, que ocupava els baixos de l'edifici de l'ajuntament, ha passat a tenir gairebé el triple d'espai que abans. Les dependències disposen de 343 m2, enfront dels 125 m2 que tenien a l'antiga infraestructura.


El nou centre mèdic és a la plaça Francesc Macià, just als baixos de l'edifici de setze pisos de lloguer, tutelats, de protecció oficial que es va construir per a gent gran i a prop de la residència.



Tot el conjunt forma una illa sanitària de primer ordre, una illa pensada per unificar recursos, on els professionals cobreixen les necessitats de la llar d’avis, que també ha estat reformada.

Els edificis sanitaris, tenen una ampla plaça, i al costat la llar d’infants. El multiservei sanitari, esta al mig del poble, on els avis poden passejar i gaudir de l’entorn, sense sentir-se aïllats.

Salut i habitatge, han treballat unides per realitzar un projecte conjunt que abraça el nou centre mèdic i els pisos de lloguer per a la gent gran. Una suma interessant, que el nostre grup sempre ha defensat.

Les pales van envair l’espai de la plaça de la Serradora, al maig del 2007, i encara, el mes calent és a l’aigüera. Esperem que no hi hagi mes entrebancs, però, veiem com els pobles del costat han estat més intel·ligents, com el cas de Callús i Puig-reig. I han fet un servei públic, sense lligar-lo a interessos privats!!! I estant inaugurant al 2009!

Felicitats Callús!



Arxiu del blog