28 d’octubre 2009

Visita a l'interior del Casinet

Avui, hem visitat l'interior del Casinet, aprofitant que ens hem reunit la Comissió de seguiment de la Llei de Barris.

Una comissió que ha tingut molta pressa, i on tot semblava dat i beneït. Nosaltres per la nostra part, hem dit, que no ens agradava la balconada del Casinet i que els tallers de participació ciutadana, només serveixen per omplir l'expedient, on no s'escolta als ciutadans. O millor dit s'escolta però s'acaba fent el que el tècnic de torn, proposa.

També s'ha de dir, que tota l'obra de la primera fase del Carrer Sant Sebastià, ha quedat molt bé.

Nosaltres pensem que cal buscar l'equilibri entre millorar l'aspecte del barri, i facilitar al màxim el dia a dia dels veïns. Un barri per altra part, prou complicat per accedir-hi.

El projecte de la segona fase del Carrer Sant Sebastià, treuran la zona d'aparcament, això sí, abans prepararant una bossa d'aparcaments, que encara no saben on es situarà, ni quants cotxes es podran aparcar.

Avui ens han convidat a l'interior del Casinet. Un equipament, que té un ampli espai, i on esperem que es puguin ubicar activitats que donin vida a la gent del barri.




Tercer pis. Sortida al terrat. Sostre de fusta. Sala d'uns 90 metres.

Segon pis. Balconada radioactiva. Sala també d'uns 90 metres.
Accès d'entrada des de Cal Balaguer del Porxo comunica amb la sala que veiem en la següent fotografia.
Sala d'uns 138 metres.quadrats. Es parla de la possibilitat de fer una Exposició fixa d'interpretació de la Sal. Comunica amb la segona planta de Cal Balaguer del Porxo.



Planta Baixa. Comunica al carrer. En un dels accessos s'hi troba aquesta important sitja.Zona d'ascensor i escales. Comunica tots els pisos.

Arxiu del blog