12 de novembre 2009

Ràdio Súria

El nostre grup veu la necessitat que els ciutadans que vulguin, puguin escoltar els Plens seguin la retransmissió per Ràdio Súria. Ara, el servei a quedat sense voluntariat, i pensem que cal buscar mecanismes per garantir per un costat els plens i per altra la continuïtat de l'entitat, que ha tingut moments de glòria dins la nostra població, arribant a fer retransmissions en directe a poblacions veïnes seguint els partits d'handbol.

El nom de persones que han estat involucrades dins la ràdio, han estat moltes, i com totes les entitats ha passat etapes més reeixides que altres. El trasllat de ràdio Súria a l'edifici del centre de Salut, va obrir una ferida profunda, que l'entitat no ha pogut remontar. El cost de les instal·lacions, van costar en el seu moment vuit milions de les antigues pessetes. Cal animar als antics col·laboradors, i als joves periodistes, que posin en marxa de nou la il·lusió, sentiment capaç de moure voluntats, i seguir amb ràdio Súria!!! Es per això que vàrem entrar aquesta moció en el ple d'octubre:

En el ple passat la Regidora de Cultura agraïa publicament el servei desisteressat ofert pel Sr. Daniel Galindo, el qui es veia obligat a deixar la seva tasca, al davant de Ràdio Súria, per qüestions personals.

El nostre Grup GIS, també vol agraïr la feina desinterasada del Sr. Galindo i d’altres voluntaris de Ràdio Súria, i pensa que no es pot deixar de retransmetre per ràdio, el Ple Municipal, com també si es possible, seguir l’activitat de l’entitat.

Demanem al ple de la corporació l’adopció del següent acord:

Que es garanteixi la retransmissió dels Plens Municipals, tal com recull el ROM, i el Reglament de Participació Ciutadana, per tal d’oferir a la ciutadania el principi d’informació i transparència. I si es possible, que des de l’Ajuntament es faci algun curs formatiu, per trobar nou voluntariat capaç de tirar endavant l’entitat.


La moció va tenir el vot favorable de tots els grups.

Arxiu del blog