10 de desembre 2009

La reforma del camp de futbol de Súria serà inaugurada el 13 de desembre

El pressupost de les obres ha estat d'uns 744.000 euros

La inauguració oficial de la reforma del camp municipal de futbol de la Riera de Tordell tindrà lloc diumenge vinent, 13 de desembre, en un acte presidit per l'alcalde Antoni Julián, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, i el president del Centre d'Esports Súria, Xavier Liaño.

El programa inaugural s'obrirà a les 16.00 h., amb un partit d'exhibició entre els equips infantils del Centre d'Esports Súria i del RCD Espanyol.

Les millores realitzades han permès posar-hi gespa artificial, cobrir la graderia, renovar el sistema elèctric i d'enllumenat, instal—lar un marcador electrònic i desplegar una nova xarxa de rec i sanejament. També ha estat habilitada una entrada al recinte esportiu des del parc municipal El Casino per tal de facilitar l'aparcament de vehicles a l'esplanada de la Riera de Tordell.

Aquesta és la reforma més important que s'ha efectuat al camp de futbol des de 1987, data de la darrera remodelació. El pressupost de les obres ha estat d'uns 744.000 euros.

El programa inaugural, que compta amb la col—laboració del Foment Cultural i la colla castellera Salats de Súria, serà el següent:
  • 16.00 h. Partit d'exhibició entre els equips infantils del Centre d'Esports Súria i del RCD Espanyol.
  • 17.00 h. Acte inaugural, amb una acció de teatre, exhibició castellera, presentació dels equips del Centre d'Esports Súria i parlaments.
  • 18.00 h. Partit oficial de la lliga de Segona Territorial entre el Centre d'Esports Súria i l'Atlètic Gironella B.
Les millores tenen l'objectiu de posar al dia aquest equipament esportiu municipal, optimitzant-lo per a noves activitats, i alhora consolidar l'estructura esportiva del Centre d'Esports Súria, entitat responsable de la gestió del recinte.

Arxiu del blog