16 de desembre 2009

Projecte Carretera Sant Salvador a exposició


Ahir dimarts, es va presentar el projecte del Carrer Sant Salvador. Restarà trenta dies en exposició pública. Es important que els veïns de la zona, mirin si el projecte els hi agrada i compleix les seves expectatives, per tal que puguin presentar al·legacions.

Com a canvis significatius la disminució d’aparcaments a la plaça de l’Olivé, amb set places d’aparcament, i la desaparició total de l’aparcament a favor d’una passera que comunica fins al carrer de Sant Cristòfol, i setanta dues escales que comuniquen a tots els nivells de les diferents zones seccionades per espais, en forma de terrasses, amb acabats de parets de pedra.

L’ explicació per fer desaparèixer els aparcaments, és la proximitat de l’amplia zona que hi ha a uns quants metres mes amunt.

El nostre grup va mantenir l’argument d’equilibrar el projecte, sumant totes les possibilitats, aparcament i terrats enjardinats.

Per veure el projecte, cliqueu a sobre. A mà dreta de la imatge hi ha la plaça de l'Olivé amb les set places d'aparcament.

Arxiu del blog