19 d’abril 2011

C/ VILANOVA :CONTRAPRESTACIÓ "0"







Quant el vianant passa pel carrer Vilanova veu el ciment clivellat, baixa per les escales mig trencades i mira els nous edificis, es pregunta ¿com és possible que uns edificis tant nous, tinguin un carrer i unes escales tant degradades?

En aquest ple de març, vàrem preguntar al nostre grup de govern: ¿De qui és responsabilitat arreglar les escales i el terra del carrer Vilanova, que està en un estat llastimós?

Segons el mateix Alcalde, la responsabilitat recau en l’Ajuntament. Nosaltres vàrem exposar, que s’hauria de demanar responsabilitat al promotor de les obres que s’hi van fer. Segons Julián no és així.


Si no és així, és una mala gestió del grup de govern, perquè qualsevol promotor que fa unes obres ha de millorar els accessos i carrers, i més una obra d’aquestes característiques que ha modificat considerablement la fesomia del carrer Vilanova i carrer Montserrat amb la implantació d’edificis amb molts pisos.


No s’hauria de permetre que el promotor deixi el carrer i les escales en aquest estat llastimós i més, quan gran part d’aquesta degradació és fruït de la circulació de trànsit rodat de gran tonatge i de la edificació de la mateixa obra., la contraprestació lògica, era deixar-ho en perfectes condicions.


En definitiva, una mala gestió!


Arxiu del blog