16 d’abril 2011

UN ÈXIT DE 563


Han estat 563 surienques i suriencs, que han agafat el seu DNI, s’han desplaçat fins la Casa de Vila per donar el seu vot, i fer valer la seva opinió. 563 persones que han reservat un espai del seu temps per votar.

Ha estat tot un èxit. Això vol dir que la gent te ganes de participar, de segur molt més del que els polítics pensem!

Fem la comparativa de les votacions amb el resultat del dia d’avui del nostre bloc, ( tot i que encara deixem 13 dies per seguir votant):




Resultat de l’escruti :

PLAÇA DE LA SERRADORA ...373 vots 66,25%.............36%

PLAÇA DE LES CARAMELLES 115 vots 20,43 %............29%

PLAÇA DE CAL BELGA........... 64 vots 11,37%...............26%

PLAÇA DE LA COOPERATIVA 11 vots.......... 1,95%

Plaça del xupa xup.........................................................7%

Podem dir que el percentatge es força diferent, però no l’ordre de resultats. Tant una votació com l’altra deixa en primer lloc l’opció de plaça de la Serradora, en segon plaça de les Caramelles i en tercer lloc plaça de Cal belga. La quarta opció no la podem valorar perquè són diferents opcions, però tot i així, les dues queden en últim lloc.

Altra dada a destacar, és que curiosament al nostre bloc s’equilibren més les opcions plaça de la Serradora i plaça de Cal Belga, que sumen un percentatge d’un 62% més a prop de la suma d’aquestes opcions en l’escruti d’avui que sumen un 77,62%.

Sigui com sigui, la diferència ha estat aclaparadora, ha pesat més el record de la Serradora de Cal Belga encara viu en la memòria dels suriencs, que el nom de les caramelles. Potser perquè les caramelles les podem respirar a qualsevol indret del poble, i la plaça de la Serradora no es podia posar en lloc més, que en l’espai on s’havia fet aquesta activitat.

Nosaltres per la nostra part, estem molt contents amb la participació, gràcies 563!!!

Arxiu del blog