20 d’abril 2011

NO. A L'APARCAMENT EN BATERIA

Les obres de la plaça de la Serradora, ha canviat l'amplada del carrer Pius Macià, una amplada que dona la possibilitat, des de el nostre punt de vista, a disposar d'aparcaments en bateria.

La resposta del grup de govern, és que de moment no és pot fer, perquè s'ha de permetre l'entrada i sortida de vehicles de gran tonatge. Per tant la moció no va prosperar.

Grup Independent de Súria, demana la incorporació d’aquesta moció al ple del mes de març de 2011.

Vistes les obres perimetrals de la plaça de la Serradora, amb la modificació d’amplada de vials, creiem que es podria estudiar la possibilitat d’aparcar en bateria.

L’oferta d’aparcament és insuficient al centre del poble, per tant demanem estudiar i redissenyar el carrer Pius Macià per què sigui factible la conversió d’un costat del vial en zona d’aparcament en bateria , aquest sistema suposaria transformar una plaça d’aparcament a dues. Afavorint el teixit comercial de la vila. Les obres de la plaça de la Serradora, ha canviat l'amplada del carrer Pius Macià, una amplada que dona la possibilitat, des de el nostre punt de vista, a disposar d'aparcaments en bateria.

Arxiu del blog