26 d’abril 2011

La festa de les Caramelles a Súria acaba amb un gran concert


Miembrillos, Buhos i Malakaton tanquen les més grans caramelles de Catalunya

El públic va omplir el concert de cloenda de les caramelles. Foto: David Garriga

Com cada any les caramelles de Súria acaben, i no ho podrien fer sense el tradicional sopar i concert posteriori. Enguany va tocar Miembrillos, Buhos i Malakaton.

Miembrillos és una banda de soul i funky on tots els seus components tenen un gran currículum en altres àmbits musicals. Al torn de Buhos va sortir a l'escenari amb Que es faci de nit que va fer connectar des del primer moment a la gent. El grup compost per sis membres, va continuar amb un repertori molt ampli, passant per Seguridad Social i Ska-P i fins a cançons catalanes tan conegudes com Bon dia d'Els Pets.

No van faltar temes propis com Estoy quemao o Correfoc, una cançó per la qual agafen un graller o grup de gralles de la zona. En aquest cas va ser un dels millors grallers de la comarca, Jaume Noguera, i el mateix Guillem Solé, cantant de Buhos, va reconèixer que era el més semblant al del seu videoclip. Tampoc va faltar la cançó Birres, amb la qual van aprofitar, mentre li passaven la birra, per dir "Aquesta no és com la del Sergio Ramos, aquesta no cau!". Al Guillem li encanta gravar el públic amb el mòbil i a més, quan canta l'himne del Barça, deixa que ho faci el públic.

El concert va acabar amb la cançó dedicada a aquells que als anys 80 van ser nens, Nen dels 80. Jutjant pel que es va viure tan a dalt com a baix de l'escenari, la gent va quedar satisfeta de l'actuació de Buhos, que va acabar passades les 4h de la matinada.

Arxiu del blog