07 d’abril 2011

QUATRE NOMS PER UNA PLAÇA

Són quatre les opcions que tindrem els suriencs per batejar el nom de la plaça:

  • Plaça de Cal Belga. En record de l'antiga finca de Cal Belga, que era una de les parts dels terrenys originaris d'aquesta illa urbana (el nom prové del mas del mateix nom de la Vall Seca).
  • Plaça de les Caramelles. Per dedicar un espai cèntric de Súria a la tradició i força d'aquesta festa, patrimoni immaterial de la vila i signe d'identitat local amb gran participació ciutadana.
  • Plaça de la Cooperativa. En record de l'edifici de la Cooperativa, emplaçat en una part d'aquesta illa urbana, que entre 1921 i 2006 va ser la seu de la Unió de Cooperadors de Súria.
  • Plaça de la Serradora. Recordant la indústria forestal que en una part d'aquesta illa funcionà entre 1922 i 1991. És la denominació utilitzada provisionalment en el projecte i les obres d'aquesta zona.

Només ens cal senyalar a la butlleta retallable, quina és la opció que creiem la més adequada. Les votacions les podrem efectuar de dilluns a dissabte de la setmana vinent, del 12 al 16, en horari d’oficina de 9 a 2 del migdia, i dimarts, dimecres i divendres de 4 a 7 de la tarda, podem participar a triar el nom de la plaça. Es pot votar a partir dels 16 anys, i amb el DNI.

Vinga animeu-vos a participar, aquest cop, el resultat serà vinculant!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Primer de tot, deixar clar que la posada en marxa d'un procés participatiu em sembla una molt bona idea, ja que al cap i a la fi, serà una plaça del poble i pel poble.

Això si, recordar que durant la reunió pel "futur" de les caramelles, al consens que es va arribar per anomenar-la "plaça de les caramelles", no només hi havia presents membres de l'equip de govern actual; i tothom i va mostrar la seva conformitat, sense cap posicionament clar en contra.

Dit això, que el poble decideixi, i acceptem tots plegats el resultat.

Arxiu del blog