04 d’octubre 2011

Esquius i Campoy, podis de l'Avinent en l'estatal de fons

Alfons Esquius va quedar segon en els 10.000 metres llisos i Carme Campoy va assolir el títol en la marxa de la mateixa distància

El fondista surienc de l'Avinent CA Manresa Alfons Esquius i la marxadora monistrolenca de l'entitat Carme Campoy van pujar aquest diumenge al podi en el Campionat d'Espanya de 10.000 metres llisos i 10.000 metres marxa per a veterans que es va celebrar a Ascó.

Esquius va proclamar-se subcampió d'Espanya de 10.000 metres llisos M50 amb un registre de 36'02"22. La prova va estar guanyada per l'atleta burgalès Rafael de Andrés (CiAranda) amb 35'57"88. El tercer graó del podi va estar per el madrileny Manuel Delgado (EA Majadahonda) amb 36'10"73. Bones quartes posicions les aconseguides per Ramon Esquius en M50 amb un temps de 36'15"67, i del manresà Josep Comas en M60 amb 42'50"44.

Per altra banda, i en el sector de la marxa, l'atleta de l'Avinent CA Manresa Carme Robles va endur-se el títol estatal en la categoria W35 en els 10000 metres marxa amb 59'56"95.