09 d’octubre 2011

ON VAS A PARAR !!!


Em pregunto que passa quan dos ciutadans fem exactament la mateixa infracció, a la mateixa hora, el mateix dia i per cobrir un mateix servei d’urgència,  un  vehicle acaba sancionat i ha de pagat cinquanta eurets de la butxaca i l’altre vehicle s’ho estalvia.
Segurament algú pensarà que sóc un envejós, i que hauria d’estar content perquè el meu company s’ estalviat de pagar la multa, i perquè han tingut un detall important per un ciutadà de fora vila.
Però ves per on, el que m’intriga és saber quin criteri utilitza  el Regidor de Seguretat ciutadana  del nostre poble per poder  estimar o desestimar una multa -amb un text idèntic,  redactat  per mi mateix- en els dos plecs de descàrrec.
Estic segur, on vas a parar, que no ho fa segons qui ets, com et dius i a quin partit votes. Ni tampoc es deixa portar per si ha passat un bon dia, ha anat be de ventre o es lluna plena. El nostre Regidor de Seguretat Ciutadana, utilitza uns criteris basats amb la mes absoluta justícia, i de ben segur que vol que un ciutadà de Súria com jo, compleixi amb la normativa, preferint  que el ciutadà de fora vila es porti una bona  impressió i que sigui el Regidor de Seguretat del seu poble que el posi a rotllo.


Aquest raonament és l’únic plausible, perquè sinó encara pensaria malament! I això mai, on vas a parar!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Srs. del GIIS, això que expliqueu al blog no deixa de ser una anècdota divertida per tothom menys pel ciutadà que ha de pagar els 50 euros. Desconec si el regidor de seguretat ciutadana va be de ventre o no el que si se es que s’està “passant de rosca” amb el radar al Fustaret. Les neurones d’aquest senyor estan desactivades, hi han altres maneres de resoldre el problema de l’excés de velocitat al pas pel Fustaret que no pas tocar la butxaca, ja prou malmesa per la crisis, dels suriencs.

Anònim ha dit...

Sempre queda (i és el recomanable) fer servir els mecanismes legals establerts per tal de fer prevaldre la justícia i equitat.

Bé, només és una idea... a banda de doanr publicitat i ales properes eleccions tenir-ho en compte...

Salut!!!

Arxiu del blog